Despre noi

REZIDENTIAL IMOBILIARE este o agentie imobiliara din Botosani care activeaza cu succes pe piata de profil. Prin calitatea serviciilor oferite, REZIDENTIAL IMOBILIARE si-a castigat inca de la inceputul activitatii un bun renume, fiind azi o firma importanta si respectata in Botosani.
 

REZIDENTIAL IMOBILIARE - cautam impreuna, reusim impreuna! 

Acordam atentie fiecarui client si ne straduim ca acesta sa investeasca profitabil prin intermediul nostru. Stim ca succesul nostru se poate construi si baza doar prin succesul fiecarui client in parte. Fiecare client care a investit profitabil prin REZIDENTIAL IMOBILIARE  a mai pus o caramida la temelia constructiei noastre de succes si actionam astfel incat sa avem un numar cat mai mare de clienti multumiti. La baza consolidarii si dezvoltarii firmei noastre la un nivel atat de ridicat stau investitiile permanente in baza materiala si in personal, dar mai ales un numar impresionant de clienti multumiti. Clientii care revin sau ne recomanda altor clienti sunt cei care stau la baza succesului nostru, fiind o adevarata ''mina de aur'' pentru REZIDENTIAL IMOBILIARE.
 
Strategia firmei este una dinamica si adaptata la conjunctura pietei imobiliare. Suntem dedicati si orientati catre clienti pentru intelegerea si satisfacerea deplina a nevoilor acestora in timp util.
Suntem un partener de incredere prin care puteti sa cumparati, vindeti sau sa inchiriati orice tip de imobil, de la garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere, case, vile, terenuri, spatii comerciale si spatii industriale.
Avem personal calificat si cu experienta in domeniul imobiliar, in masura sa va ofere cele mai bune solutii in orice moment si in diverse probleme imobiliare.
 
REZIDENTIAL IMOBILIARE este garantia succesului tau! Puternic ancorati in realitate, contribuim la realizarea viselor clientilor nostri.
Profesionalismul, seriozitatea, creativitatea, dinamismul, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem.
 
Pentru orice informatie aveti nevoie, nu ezitati sa ne contactati.
 
Cu stima,

Anca & Constantin Rotaru - REZIDENTIAL IMOBILIARE